INFORMASI COVID-19 Deleng sumber paling anyar kanggo mbantu sampeyan tumindak saiki lan ngrancang luwih dhisik.

Monitor Sign Vital KM-HE139

Vital Sign Monitor KM-HE139

Katrangan singkat:

Regane: $
Kode: KM-HE138
Min Pesenan: 1 set
Kapasitas:
Sumber: China
Pelabuhan: Shanghai / Ningbo
Sertifikasi: CE
Bayaran: T / T, L / C
OEM: Nampa
Tuladha: Nampa


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Spesifikasi

1. Konfigurasi standar: NIBP, SPO2, TEMP, Tingkat Pulsa.

Indikator 2.Dual: LCD kanggo nampilake SPO2, TEMP, PLETH lan kapasitas batere, LED kanggo nuduhake NIBP lan PR.

3. Alarm sing bisa dideleng lan visual kanthi watesan sing bakal disetel kanthi bebas.

4. Triple poweR: AC, dibangun ing batere Ni / MH sing bisa diisi ulang, batere alkali / isi ulang AA sing ndhukung paling ora 10 jam operasi terus-terusan.

5. Daya mati otomatis, yen suwe saya suwe tanpa dioperasikake, kanggo nglindhungi baterei ing batere saka kakehan daya

6. Ndhukung transmisi tren pasien menyang PC kanggo tampilan, pengarsipan lan pencetakan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan