INFORMASI COVID-19 Deleng sumber paling anyar kanggo mbantu sampeyan tumindak saiki lan ngrancang luwih dhisik.
  • kemai22
  • cjwt
  • kemaid

Babagan US

  • 15 Tahun Kadaluwarsa

  • ISO CE Disetujoni+

  • Pabrik+

Ningbo Care Medical Instruments Co., Ltd. minangka produsen lan pemasok profesional kanggo produk model pengajaran medis & medis ing China. Kita duwe pengalaman ing bidang medis luwih saka 15 taun. Produk Utama yaiku produk diagnostik, tabung medis, klamben tatu, seragam rumah sakit, kit pertolongan pertama, instrumen Laboratorium, peralatan rumah sakit lan liya-liyane. Sanalika, kita nggawe model pengajaran medis. Produk kita diekspor menyang Afrika Selatan, Eropa, Asia Tenggara, Amerika Utara Amerika Selatan Timur Tengah lan liya-liyane. Perusahaan kita jembaré 8.000 meter persegi. Kita ngliwati sertifikasi ISO9001 lan CE. Perawatan medis khusus kanggo nyedhiyakake kampus medis rumah sakit, personel Klinis lan Pertolongan Pertama ing macem-macem industri. Kita kepinginan supaya terus marem konsumen kanthi teknologi kreatif lan muga-muga bisa nggawe hubungan bisnis karo para pelanggan ing saindenging jagad.

Waca liyane

Rawuh Anyar