INFORMASI COVID-19 Deleng sumber paling anyar kanggo mbantu sampeyan tumindak saiki lan ngrancang luwih dhisik.

Maju Bareng

Pandemi COVID-19 wis nantang tantangan sing durung tau ana sadurunge kanggo panyedhiya kesehatan. Tantangan kasebut mbutuhake kacepetan lan asil sing durung ana sadurunge. Ningbo Care Medical dipanggonke kanggo mbantu sampeyan navigasi ngatasi lan ngatasi alangan anyar. Kita nawakake sumber daya lan alat sing ndhukung panyesuaian karo normal anyar ing kahanan sing lagi ganti saiki. 

Navigasi Normal Anyar

View of Businessman holding Cloud of justice and law icon bubble with data 3d rendering

Stabilake

Langkah kapisan kanggo nyetop kahanan finansial kanthi fokus nyuda biaya, nambah reliabilitas rantai pasokan, mrentah mesin pametu, lan njamin kualitas.

CARA Nindakake Sabanjure

Portrait of calm woman sitting in pose of lotus in natural environment

Ngadaptasi

Sabanjure, adaptasi karo normal pasar anyar kanthi nyuda basis biaya, ngrancang ulang pangiriman perawatan, nyuda resiko, lan bisa dipercaya.

Evolve1

Évolusi

Pungkasan, evolusi kanggo nggawe sukses jangka panjang nalika sampeyan nambah margin, reimagine System of CARE, ngowahi kualitas klinis, lan entuk operasi reliabilitas sing dhuwur.

Temokake Katalog Sumber Daya Kovid 19