INFORMASI COVID-19 Deleng sumber paling anyar kanggo mbantu sampeyan tumindak saiki lan ngrancang luwih dhisik.

Ningbo Care Medical Instruments Co., Ltd.

Kantor

Kamar 701, Jianchen Mansion, Ningbo South Business District, Ningbo, China.

Pabrik

Sisih Easten Zona Industri Dongqiao, Distrik Haishu, Ningbo, Zhengjiang, China

Telpon

0574-88381395

Jam

Senen-Jumuah: 9: 00-18: 00

Setu Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita