INFORMASI COVID-19 Deleng sumber paling anyar kanggo mbantu sampeyan tumindak saiki lan ngrancang luwih dhisik.

logo1Ningbo Care Medical Instruments Co., Ltd.minangka produsen profesional lan pemasok produk model pengajaran medis & medis ing China. Kita duwe pengalaman ing bidang medis luwih saka 15 taun. Produk Utama yaiku produk diagnostik, tabung medis, klamben tatu, seragam rumah sakit, kit pertolongan pertama, instrumen Laboratorium, peralatan rumah sakit lan liya-liyane. Sanalika, kita nggawe model pengajaran medis. Produk kita diekspor menyang Afrika Selatan, Eropa, Asia Tenggara, Amerika Utara Amerika Selatan Timur Tengah lan liya-liyane. Perusahaan kita jembaré 8.000 meter persegi. Kita ngliwati sertifikasi ISO9001 lan CE. Perawatan medis khusus kanggo nyedhiyakake kampus medis rumah sakit, personel Klinis lan Pertolongan Pertama ing macem-macem industri. Kita kepinginan supaya terus marem konsumen kanthi teknologi kreatif lan muga-muga bisa nggawe hubungan bisnis karo para pelanggan ing saindenging jagad.

Sajrone pembangunan 15 taun, Ningbo Care Medical Instruments Co., Ltd. wis entuk prestise kualitas standar tinggi ing acara lan produk. Kualitas iki entuk reputasi saka mitra lan klien .Care Medical mesthi bangga bisa kerja bareng karo perusahaan kayata Roha, Ksp, Ammcs, Symans, Remington, Hendicare, Safti, pusat medis lan perusahaan internasional liyane kanggo ningkatake kekuwatan pengaruh liwat festival lantern. Kita kanthi tulus golek mitra liyane kanggo nganakake festival lantern gedhe iki lan nyedhiyakake wengi sing luwih nyenengake ing kutha sampeyan.

Pabrik Kita

Perusahaan Kita


Sertifikat