INFORMASI COVID-19 Deleng sumber paling anyar kanggo mbantu sampeyan tumindak saiki lan ngrancang luwih dhisik.

2005

Pembentukan Perusahaan

Ing ruangan kantor sing disewa iki, Chandler Zhang miwiti ambisi bisnis Ningbo Care Medical Instruments Co., Ltd. tanggal 11 Juli, kanthi penjualan model medis lan bahan medis.

2008

Penawaran Pamaréntah Curitiba (Brasil)

Melu penawaran pemerintah ing Curitiba model medis kanggo laboratorium sekolah lan produk medis kanggo rumah sakit.

2011

Tuku Kantor

Kanggo nglayani klien kanthi luwih apik lan entuk pesenan tuku sing akeh, Chandler mutusake tuku kantor ing Distrik Bisnis Selatan ing Ningbo.

2012

Konstruksi Tim Produksi

Kanggo nyuplai produk bermutu kanthi rega sing cukup lan luwih apik kanggo para klien, kita nggawe Tim produksi.

2014

Penawaran karo Filipina

Ora sengaja tim kita duwe kesempatan kanggo nyedhiyakake barang menyang Pamrentah Filipina lan entuk umpan balik sing paling dhuwur sawise pirang-pirang taun usaha.

2015

Relokasi Pabrik

Kanggo nggayuh panjaluk klien lan pangembangan perusahaan, kita pindhah menyang pabrik anyar, dadi efisiensi sing luwih apik.

2018

Konstruksi Pabrik Pabrik

Kanthi pangembangan bisnis, pabrik sing nyewa ora bisa nyukupi kabutuhan produksi lan manajemen, kita nggawe pabrik kanthi gedung kantor, sing bakal digunakake ing taun 2019.

2020

Taun khusus-2020

2020 minangka taun khusus kanggo kabeh negara amarga COVID-19. Taun iki, kita wis nandur modhal kanggo nyedhiyakake pasokan medis lan bahan proteksi medis ing saindenging jagad, nalika aktif kerja bareng karo pamrentah kanggo nggawe saluran distribusi sing luwih apik kanggo para klien.