INFORMASI COVID-19 Deleng sumber paling anyar kanggo mbantu sampeyan tumindak saiki lan ngrancang luwih dhisik.

Napa KAMED

Sederhana lan efektif

Aku Chandler, Pendhiri merek KAMED. Iki merek sing aku bangga. Nalika ngunjungi klien ing luar negeri, dheweke mesthi takon kenapa diarani KAMED? Apa ana makna khusus? Aku mangsuli ya. Crita dawa babagan wong tuwaku karo aku. Nalika semana, memori dakeling-eling ...

Taun 2003 — Ing wayah sore lulus universitas, SARS ora siyaga. Buruh medis ora kaetung gelut kanthi gagah perang ing garis depan perang nglawan SARS. Malah sawetara tenaga medis ngilangi nyawane ing perang iki. Kita, sing bakal lulus saka universitas kedokteran, ngerti manawa kita duwe tanggung jawab gedhe lan uga pengin nyoba. Kita ngarep-arep lulus lan gabung karo tim dhokter sanalika bisa, nyawisake kekuwatan kanggo nylametake luwih akeh pasien, lan mulihake katentreman lan katentreman asli ing jagad iki. Nanging, kanggo aku, saliyane kuatir kaya kanca sakelas, uga saya kuwatir karo sedulurku.

Ibu lan sedulurku urip ing Guangzhou, wilayah SARS sing parah, lan nyawane diancam kena infeksi kapan wae. Aku nelpon ibuku kanthi swasana ganggu saben dina. Nalika telpon dijaluk, atiku sing gantung dumadakan santai, seneng kaya bocah ing pangkone ibuku, krasa anget lan katresnan sing wis suwe ilang. Untunge, SARS ditanggulangi dening staf medis nalika lulus. Kita kabeh seneng urip anyar sing wis sukses iki. Wiwit kuwi, ana winih sing ditandur ing atiku: jaga-jaga kulawarga lan gawe merek sing ngidini aku sinau babagan sing bisa nguntungake wong liya.

Taun 2005 —— Sawise latihan rong taun ing perusahaan farmasi, aku sinau akeh babagan obat, kalebu bahan-bahan obat, instrumen medis, parameter produk, lan cara panggunaan peralatan medis. Pengalaman kerja rong taun iki nggawe aku ngerti kepiye carane ngimpi yen bisa lan bisa ngetrapake apa sing wis dakkerteni. Mula, aku mandheg kerja lan miwiti lelungan wirausaha dhewe ing wulan November taun kasebut. Aku nggawe perusahaan sing diarani CARE MEDICAL. Aku ora ragu-ragu milih jeneng iki. Amarga aku meh kelangan wong sing dak tresnani, saengga bisa nggawe rasa lan tanggung jawab sing luwih kuwat kanggo ngurus kulawarga kanthi sadurunge. Muga-muga perusahaan saya nyebar pengakuan babagan pentinge lan ora bisa diganti sedulure menyang luwih enom. Slogan iklan kita yaiku: Sampeyan pantes dijaga kanthi becik…. Nyatane, kulawarga sampeyan kudu dijaga luwih apik, lan sampeyan duwe tanggung jawab sing ora cocog karo kulawarga.

Taun 2007 --- Ing sawijining dina lumrah, aku nampa telpon saka bapakku. Dheweke crita babagan weteng sing getihen. Aku cepet-cepet nyelehake apa sing daklakoni lan langsung nggawa menyang rumah sakit. Sayange, bapakku sing wis tuwa kena diagnosis kanker usus. Sajrone bapakku dirawat ing rumah sakit, kabeh dakpasrahake lan dijaga karo dheweke saben dina. Nalika aku weruh manawa macem-macem barang-barang lan peralatan sing aku adol diadopsi kanggo awak bapakku, ujug-ujug aku ngerti yen aku tanggung jawab kanggo kabeh wong sing nggunakake produkku. Saben pasien sing mlebu rumah sakit menehi pangarep-arep kanggo produk kasebut, utamane pasien kanker. Nalika aku ngobrol karo kabeh wong ing kasur, dheweke ujar manawa dheweke percaya karo ilmu pengetahuan lan dokter. Dheweke duwe kapercayan sing kuat kanggo nglawan penyakit iki. Obrolan kaya ngono iku nyengsarakke jiwaku lan nggawe aku yakin saka fokus kaya kualitas slogan menyang sing sejatine. Sayange, bapakku ninggalake aku ing salawas-lawase sawise perawatan pirang-pirang taun. Nanging, aku wis ngerti manawa kita kudu terus maju kanggo nggayuh kasampurnan utama saben produk kanggo nindakake bisnis, nggawa pangarep-arep lan kaendahan kanggo luwih akeh wong.

Karyawan perusahaan kita mesthi makarya kanthi tanggung jawab sing kuwat lan tanggung jawab sosial. Mula, ing proses wirausaha angel luwih saka sepuluh taun, pangembangan produk lan pilihan pemasok wis ngalami lapisan skrining. Ing babagan kontrol kualitas, kapercayan kita yaiku: produk sing ora memenuhi standar ora bakal diluncurake, lan produk sing ora memenuhi standar ora disaranake. Ing babagan mitra kerja sama, kita milih yaiku: perusahaan sing ora duwe rasa jujur ​​lan manajemen mutu ora bakal kerja sama kanggo nyegah produk sing luwih bosok mili menyang pasar. Filosofi wirausaha perusahaan yaiku nggawe produk sing aman lan efektif kanggo konsumen. Kita mungkasi produk sing bertentangan karo filosofi perusahaan amarga ora mung ora bisa nyenengake pengalaman konsumen nanging uga bakal ngrusak nilai sosial merek kita. KAMED ora mung merek, nanging kapercayan lan nilai kualitas sing ngupayakake kesempurnaan lan ora bakal kompromi.